Brochure Vacatures Afspraak

Stap 1: Schetsen

Stap1 : Schetsen

We gaan starten en hebben er zin in! We hebben vooraf een begroting voor deze stap opgesteld. U gaat niet gelijk voor alle stappen met OOST in zee, tegen vooraf en in samenspraak vastgestelde kosten zet u de eerste stap. Als eerste brengen we in detail uw wensen en eisen in kaart,

verrichten een compact bouwkundig onderzoek, bekijken het bestemmingsplan en bekijken enkele architectonische voorbeelden. Zo weten we zeker dat we niets over het hoofd zien en snappen wat u bedoelt.

OOST integreert ontwerp en uitvoering in een logische en integrale methodiek.

    spacing-default  

3D-gebouwmodel

Nadat we dit allemaal weten, gaan we aan de slag met het schetsontwerp. Meestal bouwen we een 3D-gebouwmodel en voeren het ontwerp in. Dit stelt ons in staat u een goed beeld te geven van de uiteindelijke situatie. Natuurlijk wordt er ook met de hand getekend.

Globale planning

We eindigen deze fase met een globale planning en een berekening van de bouwkosten. Indien het schetsontwerp en de bouwkosten kloppen met uw verwachting stellen we pas de echte design&build overeenkomst op, zo weet u precies waar u aan begint. In deze overeenkomst is het schetsontwerp, de totale te verwachten projectkosten (streefprijs) en de planning opgenomen.

Pas als we samen een akkoord hebben over deze overeenkomst gaan we over naar stap 2.

De architecten van DAG! uit Nijmegen zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met OOST Architecten

Ons kantoor 
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-7370342 (ma- vr: 9:00-17:30)

Vraag hier uw brochure aan