Brochure Vacatures Afspraak

Ontwerpen én bouwen

Wij werken samen met bouwpartners om onze projecten namens de opdrachtgever te realiseren. We hebben zo onze voorkeuren omdat we de lat hoog hebben liggen. Een bijzonder samenwerkingsverband hebben we met DAG Architecten en Bouwers. Dit zusterbedrijf is in staat om een project geheel in eigen beheer en met eigen bouwpersoneel uit te voeren. Deze unieke samenwerking draagt zorg voor een hoge bouwkwaliteit en een soepel bouwproces waarbij u vanaf dag 1 weet waar u aan toe bent.

U kunt bij OOST ook gewoon met een reguliere aannemer bouwen. Dit doen wij voor onze ongeveer de helft van onze opdrachten zowel zakelijk als particulier.

Ontwerpen én bouwen
OOST is het vaste ontwerpteam voor DAG! in Nijmegen. DAG! bouwt uitsluitend hoogwaardige architectonische bouwprojecten.
Kom snel langs

Partners

OOST maakt gebruik van een team van vaste partners voor het ontwerp en bouwproces. Dit garandeert een hoge kwaliteit en zekerheid

We hebben duurzame samenwerkingsverbanden met constructeurs, energieadviseurs en bijvoorbeeld bouwbedrijven. Per project kijken wat de beste combinatie is.

Wilt u een van onze partners worden? Meldt u zich dan bij ons en wij nemen contact met u op.

Neem contact op
Partners


25 jaar projectervaring!
Kijk waar ons team aan heeft gewerkt
Bekijk ons portfolio

De architecten van OOST uit Nijmegen zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006