Brochure Vacatures Afspraak

Inspiratieruimte

OOST heeft in het Brouwershuis een inspiratieruimte ingericht. In deze ruimte hebben we vele materialen uit de architectuur bij elkaar gebracht. Zowel voor het uiterlijk van het gebouw als voor het interieur. OOST biedt u hiermee een unieke blik in alle mogelijkheden, zodat u combinaties kunt maken zonder allerlei speciaalzaken af te moeten lopen.

Samen maken we een ronde langs alle mogelijkheden op het gebied van afwerkingsmaterialen, vloeren, gordijnen, tegels en sanitair. Daarnaast hebben we ook hout, bakstenen en dakpannen om te bekijken, beoordelen en te voelen. Bij een bezoek aan onze inspiratieruimte stellen we een moodboard samen van materialen en kleuren in combinatie met de eerste schetsontwerpen. Zo komt uw plan al goed op gang en krijgt u direct een beeld van de eindsituatie.

Inspiratieruimte
In onze inspiratieruimte kunt u kennis maken met een uitgebreide selectie van interieur- en bouwmaterialen.
Kom snel langs

Duizenden materiaalstalen

Onderdeel van onze inspiratieruimte is de stalenkamer en keramische kelder. Hier bieden we u een blik op de grote diversiteit in materialen, merken en kleurcombinaties.

We hebben duizenden materiaalstalen van diverse grote merken zoals Sphinx, Mosa, Wienerberger, Duravit, Keramag. Maar ook van Besouw, Danskina en Boffi zijn bij ons vertegenwoordigd.

Samen vertalen we uw wensen van schets naar een tastbaar, gematerialiseerd plan.

Bekijk ons portfolio
Duizenden materiaalstalen


25 jaar projectervaring!
Kijk waar ons team aan heeft gewerkt
Bekijk ons portfolio

De architecten van OOST uit Nijmegen zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006