Brochure Vacatures Afspraak

Ons Team

De kern van het OOST team wordt gevormd door architecten ondersteund door handen op de bouwplaats, projectleiders en tekenaars. We proberen ons team zo compact en doelgericht mogelijk te houden.
Bij OOST werken mensen met inhoud en karakter die net als onze opdrachtgevers volop in het leven staan. Zo snappen we beter wat onze opdrachtgevers inspireert en motiveert.

 • Frits Borsten: algemeen directeur / architect / bouwtechnoloog (TU Delft)
 • Wout van Os is architect / BIM-modelleur (TU eindhoven)
 • Debbie Ashley is bureaumanager / projectfinancien
 • Vincent Willems is bouwkundig CAD-tekenaar.
 • Stan van Dijck is Junior-Architect ( TU eindhoven)
 • Roger Kwak is toezichthouder
 • Tessa Mulder is administratief medewerkster / receptioniste

 • Daarnaast maakt OOST gebruik van een vast team van diverse externe specialisten.

  OOST realiseert hoogwaardige architectuur voor particulieren, bedrijven en instellingen.
  Vraag onze brochure aan

  Kantoor

  Vanuit ons 17de -eeuwse kantoor “Het Brouwershuis” in Nijmegen werken we aan bouwplannen van hoge kwaliteit voor een grote variëteit aan opdrachtgevers.

  Ons prachtige monumentale kantoor is een typisch voorbeeld van hoe een 300 jaar oud gebouw opnieuw leven ingeblazen en gebruikt kan worden in de huidige tijd.

  Kom op bezoek
  Kantoor

  Bedrijfshistorie

  OOST architecten en adviseurs BV is het resultaat van 25 jaar bedrijfsontwikkeling. Gestart als idee van architect ir.Frits Borsten in 1991 ontstond na enige tijd een samenwerkingsverband met studiegenoot en collega-architect ir. Arjan Haaima. Samen vormden zij een maatschap onder de naam Virtus Architectuur. In 2005 ging deze maatschap over in de besloten vennootschap Virtus Architecten en Adviseurs BV. Na de uittreding van architect Haaima zette architect Frits Borsten zijn eigen koers in en transformeerde Virtus gaandeweg om in het huidige OOST Architecten en Adviseurs BV gespecialiseerd in transformatie architectuur.

  Bekijk ons portfolio

  Transformeren en evolueren
  liggen in elkaars verlengde

  neem contact op

  CAD & ICT

  OOST beschikt over een innovatief ICT platform voor haar tekenwerk (ArchiCAD , BIMx, Artlantis), databeheer, clouddiensten. Dat betekent dat OOST beschikt over een robuust systeem dat samenwerkt met andere bouwpartners en gewend is grote hoeveelheden data te verwerken tot virtuele gebouwen. We gebruiken dit tijdens het gehele project om presentaties te maken en tekeningen te produceren. Alle informatie zit in ons VGM-model.

  25 jaar projectervaring!
  Kijk waar ons team aan heeft gewerkt
  Bekijk ons portfolio

  De architecten van OOST uit Nijmegen zijn prijswinnaars

  Winnaar!
  Groene giraf 2011
  Winnaar! architectuur
  publieksprijs 2011
  Runner-up Architectuur
  juryprijs 2011
  Winnaar! Welstand
  publieksprijs 2006